Caféen er åben alle hverdage
mandag til torsdag kl. 9.00 - 14.45
fredag kl. 9.00-14.00
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Det er fortsat muligt at bestille Take Away, så du kan tage maden med dig hjem.
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport
Vi serverer god dansk mad
- Se månedens menu her:
MENUPLAN SEPTEMBER :
Fredag |
1 |
St. fiskefilet, persillesovs, kart, råkost |
Kirsebærgrød, m |
|
|||
Weekend |
|||||||
Mandag |
4 |
Gullasch, kartoffelmos, rødbeder |
Juliennesuppe, flutes |
||||
Tirsdag |
5 |
Karbonade, grønærter, kartofler |
Sherryfromage, skum |
||||
Onsdag |
6 |
Nakkekotelet, skysovs, kart, broccoli |
Chokoladebudding, skum |
||||
Torsdag |
7 |
Kotelet i fad, kartofler /ris, salat Bacon-champignon-paprika-hakkede tomater |
Æg-kaviar-cremefraiche-mayonnaise |
|
|||
Fredag |
8 |
Rullesteg m/svesker, sovs, kart, rødkål | Æblekage, flødeskum |
|
|||
Weekend |
|||||||
Mandag |
11 |
Skinkeschnitzel, bearnaisesovs, kart. ærter |
Mandariner, makronfløde |
||||
Tirsdag |
12 |
Stegt laks, flødestuvet spinat, kartofler |
Brombærdessert, skum |
||||
Onsdag |
13 |
Svin-rosmarin-cremefraiche-fløde |
Aspargessuppe, flutes |
||||
Torsdag |
14 |
Marineret svinefilet, sovs, kart, grøntsager |
Blommegrød, mælk |
||||
Fredag |
15 |
Hakkebøf, bløde løg, kart, sovs, rødbeder |
Appelsinfromage, skum |
||||
Weekend |
|||||||
Mandag |
18 |
St. kyllingelår, sovs, kart. agurkesalat |
Tomatsuppe, kødboller |
||||
Tirsdag |
19 |
Farsskinke, skysovs, kartofler, rosenkål |
Ymerdessert, frugtcocktail |
||||
Onsdag |
20 |
Biksemad, spejlæg, rødbeder |
Pandekager, syltetøj |
||||
Torsdag |
21 |
Kalvegryde ris/kartofler, blomkål Kalv-porre-champignon |
Fløderand, frugtsovs |
|
|||
Fredag |
22 |
Græsk frikadelle, flødekartofler, grønts Okse-ost-tomat-løg-æg-kartoffel-krydderier |
Sveskeblomme, flødeskum |
|
|||
Weekend |
|||||||
Mandag |
25 |
Vikingegryde, kartofler, grønts Svin-løg-karry-paprika-champignon-tomat-pølse-fløde |
Æble i yoghurtcreme |
||||
Tirsdag |
26 |
Ribbensteg, sovs, kartofler, rødkål |
Pistaciefromage, skum |
||||
Onsdag |
27 |
Kyllingebryst, frikassesovs, kartofler |
Gulerodssuppe, brød Porre-ingefær-laurbær-chili-hvidløg |
||||
Torsdag |
28 |
Fiskefrikadelle, persillesovs, kart. ærter |
Hønsesalat, flutes |
Fredag |
29 |
Hvidkålssuppe, kogt medister & kartofler |
Jordbærgelerand, råcreme |
Ret til overraskelser forbeholdes