Åbningstider
Caféen er åben alle hverdage
mandag til torsdag kl. 9.00 - 14.45fredag kl. 9.00-14.00
Formiddagstilbud
Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 20 kr.
Dagens middag
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Dagens ret 45 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe 25 kr.Dessert 20 kr.
Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem.
Menu februar
Dato
Hovedret
Forret/Dessert
Mandag den 3. februar
St fiskefilet, persillesovs, kartofler, råkost
Minestronesuppe, flutes
Bacon-gulerod-SELLERI- peberfrugt-porre-timian-tomat-hvidløg-bønner
Tirsdag den 4. februar
Bøf stroganoff, kartoffelmos, surt
Okse-løg-champignon-tomat
Pærer, karamelsovs
Onsdag den 5. februar
Forloren hare, vildtsovs, kart. bønner
Flødebudding, flødeskum
Torsdag den 6. februar
Nakkekotelet, skysovs, kart. broccoli
Sveskeblommegrød, mælk
Fredag den 7. februar
Hamburgerryg, aspargessovs, kart. ærter
Kirsebærtrifli, flødeskum
Makron-sherry-YMER-husblas
Weekend
Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 10. februar
Gule ærter, sprængt flæsk, kart. sennep
Rødgrød, fløde
Tirsdag den 11. februar
Kyllingebryst i frikassé sovs, kartofler
Skinkesalat på blinis
Onsdag den 12. februar
St. kalvehjerte, flødesovs, kart. tyttebær
Hindbærrand, råcreme
Torsdag den 13. februar
Kødboller i sellerisovs, kartofler
Tomatsuppe, kødboller
Fredag den 14. februar
Brændende kærlighed, rødbeder
Bacon-løg & kartofler-MARGARINE-MÆLK
Jordbærfromage, skum
Weekend
Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 17. februar
St. paneret flæsk, persillesovs, kart.
Fløderand, frugtsovs
Tirsdag den 18. februar
Braiseret svinenakke, sovs, kart. ovngrønt
Citronfromage, flødeskum
Onsdag den 19. februar
Karbonade, grønærter, kartofler
Syltede figner, råcreme
Torsdag den 20. februar
Torskegryde, karrysovs, kartofler
FISK-porrer-rød peberfrugt
Græsk kartoffelsuppe, flutes
Selleri-persille-tomat-gulerod-hvidløg
Fredag den 21. februar
Mexicaner gryde, kartofler, salat
Okse-løg-majs-tomat-peberfrugt-laurbær-chilipeber
Amerikanske pandekager, syltetøj
Weekend
Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 24. februar
Røde pølser, varm kartoffelsalat, sennep
Kartofler-MARGARINE-eddike-løg-sukker
Klar suppe, kød- & melboller, flutes
Tirsdag den 25. februar
Millionbøf, kartoffelmos, rødbeder
kartofler-Okse– løg & kartofler-MARGARINE-MÆLK
Bondepige med slør
Onsdag den 26. februar
Senneps schnitzel, sovs, kartofler, salat
Fersken/ananas, råcreme
Torsdag den 27. februar
Kalkungryde, ris/kart. grønts
Peberfrugt-kokos-mango-karry-ingefær-CREMEFRAICHE
Hyldebærsuppe, æbletern, tvebakker
Fredag den 28. februar
Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål
Sherryfromage, flødeskum
Weekend
Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Ret til overraskelser forbeholdes.
Tilsynsrapport:
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport