Åbningstider
Caféen er åben alle hverdage
Morgentilbud kl. 09.00 - 10.45Middagsmad kl. 11.30 - 13.00Eftermiddag: kl. 13.00 - 14.45 (fredag lukker caféen kl. 13.45)
Caféen kan kontaktes på tlf. 9915 7408 eller mail: moellegaardens_koekken@skivekommune.dk
Formiddagstilbud
Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 25 kr.
Dagens middag
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Dagens ret 50 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe/dessert 30 kr.Dagens kage 15 kr.
Weekendmad 45 kr. (skal bestilles senest torsdag kl. 15.00)
Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem.
Menu oktober
Dato
Hovedret
Forret/Dessert
Onsdag den 1. oktober
Hamburgerryg, aspargessovs, kart. ærter
Muldvarpeskud, skum Sveskegrød-rugbrødsdrys
Torsdag den 2. oktober
Vikingegryde, kartofler, broccoli Svin-løg-karry-paprika-champignon-tomat-pølse- FLØDE
Kærnemælksfromage, skum
Fredag den 3. oktober
Biksemad, spejlæg, rødbederLøg-engelsk sove-HP-sauce-tomat
Blommegrød, mælk
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 6. oktober
St. kyllingelår, skysovs, kart. agurkesalat
Islagkage”hjemmelavet”
Tirsdag den 7. oktober
Farsbrød m/porre, leg. sovs, kart. grøntSvin-MÆLK-ÆG-RASP
Risengrød, kanelsukker
Onsdag den 8. oktober
Grønkålssuppe, spr. nakke, kart. sennep
Æbleskiver, syltetøj
Torsdag den 9. oktober
Fiskefrikadelle, kart. persillesovs, råkost
Blomkålssuppe, flutes
Fredag den 10. oktober
Persillekarbonade, skysovs, kart. grønt
Mandariner, råcreme
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 13. oktober
Gullasch, kartoffelmos, asier Okse-løg-gulerod-FLØDE-laurbær
Abrikostrifli, skum
Tirsdag den 14. oktober
Nakkekotelet, skysovs, kart. rosenkål
Frugtsalat, choko-drys FLØDE-græsk YOGHURT- frugt
Onsdag den 15. oktober
Frikadeller, stuvede hvidkål, kartofler
Hindbærgrød, mælk
Torsdag den 16. oktober
Ribbens steg, sovs, kart. ovngrønt
Mokkafromage, skum
Fredag den 17. oktober
Okselasagne, salat Gulerod-squash-løg-tomat-timian-oregano-muskat-ost
Hønsesalat, flutesAsparges-champignon-CREMEFRAICHE-KVARK-mayonnaise-karry
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 20. oktober
Torsk m/cremet porre & spidskål, kart. Spidskål-porrer-SENNEP-fløde-hvidløg
Gulerodssuppe, flutesPorre-ingefær-laurbær-chili-hvidløg
Tirsdag den 21. oktober
Stegt paneret flæsk, persillesovs, kart. rødbede
Fersken, makronfløde
Onsdag den 22. oktober
Kalkungryde, ris/kartofler, grønt Peberfrugt-kokos-mango-karry-ingefær-CREMEFRAICHE
Jordbærgrød, mælk
Torsdag den 23. oktober
Glaseret skinke, flødekartofler, salat
Citronfromage, skum
Fredag den 24. oktober
Tarteletter med høns asparges
Suppe, kød-melboller
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 27. oktober
Hofgryde, kartofler, majsblanding Gris-Champignon-paprika-tomat-bønner-FLØDE
Hyldebærsuppe, tvebakker
Tirsdag den 28. oktober
Hakkebøf, bløde løg, kart. sovs, rødbeder
Fløderand, frugtsovs
Onsdag den 29. oktober
Kogt kyllingebryst i paprikasovs, kartofler, ærter
Frugtgrød, mælk
Torsdag den 30. oktober
Boller i karrysovs, ris/kart. grønts
Aspargessuppe, boller
Fredag den 31. oktober
Gode ben, skysovs, kartofler, solbærsylt
Tropisk frugt, skum
Ret til overraskelser forbeholdes.
Tilsynsrapport:
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport