På Møllegårdens café kan du på hverdage nyde formiddagskaffe og frokost.

Åbningstider Caféen er åben alle hverdage mandag til torsdag kl. 9.00 - 14.45fredag kl. 9.00-14.00 Formiddagstilbud Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 25 kr. Dagens middag Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00. Dagens ret 50 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe/dessert 30 kr.Dagens kage 15 kr. Weekendmad 45 kr. (skal bestilles senest torsdag kl. 15.00) Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem. Menu april Dato Hovedret  Forret/Dessert Tirsdag den 1. april Nakkekotelet, skysovs, kartofler, grønt  Hjemmelavet is Onsdag den 2. april Hvidkålsroulet, legeret sovs, kartofler Jordbær/rabarbergrød, mælk  Torsdag den 3. april Gullasch, kartoffelmos, rødbeder Okse-løg-gulerod-FLØDE-laurbær  Ymerfromage, skum  Fredag den 4. april Flæskefrikasse, kartofler Svin-gulerod-blomkål-ærter-persille-laurbær Laksemousse, dressing, flutes FLØDE-CREMEFRAICHE-peberfrugt  WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 7. april Spr. kalv, sur/sødsovs, kartofler ,grønt Figner, råcreme Tirsdag den 8. april Krokonens leverfad, kartofler, bønner  Svinelever-løg-tomat Forårsløgsuppe, brød  Forårsløg-kartofler-FLØDE  Onsdag den 9. april Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler Blåbærkage, flødeskum  Torsdag den 10. april Enebærgryde, kart/ris, broccoli  Svinekød-enebær-CREME FRAICHE-FLØDE  Forårsdessert, flødeskum  Hindbær-Yoghurt-fløde Fredag den 11. april Kogt kylling, paprikasovs, kart. grønts Rødgrød, fløde  WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 14. april Fiskefilet, persillesovs, kart. råkost  Rabarberkoldskål, fløde Tirsdag den 15. april Forloren skildpadde, ½ æg, flutes  Kalv-paprika-gulerod-porre-selleri-løg- rom- soja grand manier -frikadeller-kødboller, fiskeboller  Belgisk vaffel, is  Onsdag den 16. april Lammekølle, flødekartofler, ærter  Citronfromage, skum  Torsdag den 17. april til mandag den 21. april er der lukket i forbindelse med påsken Mad kan bestilles i caféen. Spørg efter bestillingsseddel i caféen. Tirsdag den 22. april Glaseret skinke, urtekartofler, grønt  Pærer, chokoladesovs Onsdag den 23. april Kalvegryde, ris/kartofler, salat  Kalv-porre-champignon  Hønsesalat, flutes  Asparges-champignon-CREMEFRAICHE-KVARK-mayonnaise-karry  Torsdag den 24. april St. paneret flæsk, persillesovs, kart.  Frugtgelerand, råcreme  Fredag den 25. april Amerikansk farsbrød, skysovs, kart.  Svin-kalv-ÆG-MEL-MÆLK-løg-tomat-paprika Skovsuppe m/okse  Okse-løg-gulerod-pastinak-selleri-kartofler timian SENNEP laurbær WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 28. april Ribbensteg, skysovs, kart, rødkål   Hjemmelavet islagkage  Tirsdag den 29. april Kogt torsk, cremet spidskål, kartofler Spidskål-porrer-SENNEP-fløde-hvidløg  Abrikoser, råcreme  Onsdag den 30. april Karbonade, grønærter, kartofler  Rombudding. Skum  Ret til overraskelser forbeholdes.   Tilsynsrapport: Se Fødevarestyrelsens seneste rapport