På Møllegårdens café kan du på hverdage nyde formiddagskaffe og frokost.

Åbningstider Caféen er åben alle hverdage Morgentilbud kl. 09.00 - 10.45Middagsmad kl. 11.30 - 13.00Eftermiddag: kl. 13.00 - 14.45 (fredag lukker caféen kl. 13.45) Caféen kan kontaktes på tlf. 9915 7408 eller mail: moellegaardens_koekken@skivekommune.dk   Formiddagstilbud Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 25 kr. Dagens middag Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00. Dagens ret 50 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe/dessert 30 kr.Dagens kage 15 kr. Weekendmad 45 kr. (skal bestilles senest torsdag kl. 15.00) Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem.     Menu oktober Dato Hovedret  Forret/Dessert Onsdag den 1. oktober Hamburgerryg, aspargessovs, kart. ærter Muldvarpeskud, skum Sveskegrød-rugbrødsdrys Torsdag den 2. oktober Vikingegryde, kartofler, broccoli Svin-løg-karry-paprika-champignon-tomat-pølse- FLØDE Kærnemælksfromage, skum  Fredag den 3. oktober Biksemad, spejlæg, rødbederLøg-engelsk sove-HP-sauce-tomat Blommegrød, mælk WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 6. oktober St. kyllingelår, skysovs, kart. agurkesalat Islagkage”hjemmelavet” Tirsdag den 7. oktober Farsbrød m/porre, leg. sovs, kart. grøntSvin-MÆLK-ÆG-RASP  Risengrød, kanelsukker Onsdag den 8. oktober Grønkålssuppe, spr. nakke, kart. sennep Æbleskiver, syltetøj  Torsdag den 9. oktober Fiskefrikadelle, kart. persillesovs, råkost Blomkålssuppe, flutes  Fredag den 10. oktober Persillekarbonade, skysovs, kart. grønt  Mandariner, råcreme  WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 13. oktober Gullasch, kartoffelmos, asier  Okse-løg-gulerod-FLØDE-laurbær Abrikostrifli, skum Tirsdag den 14. oktober Nakkekotelet, skysovs, kart. rosenkål Frugtsalat, choko-drys FLØDE-græsk YOGHURT- frugt Onsdag den 15. oktober Frikadeller, stuvede hvidkål, kartofler Hindbærgrød, mælk Torsdag den 16. oktober Ribbens steg, sovs, kart. ovngrønt   Mokkafromage, skum Fredag den 17. oktober Okselasagne, salat Gulerod-squash-løg-tomat-timian-oregano-muskat-ost Hønsesalat, flutesAsparges-champignon-CREMEFRAICHE-KVARK-mayonnaise-karry WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 20. oktober Torsk m/cremet porre & spidskål, kart. Spidskål-porrer-SENNEP-fløde-hvidløg Gulerodssuppe, flutesPorre-ingefær-laurbær-chili-hvidløg Tirsdag den 21. oktober Stegt paneret flæsk, persillesovs, kart. rødbede Fersken, makronfløde  Onsdag den 22. oktober Kalkungryde, ris/kartofler, grønt Peberfrugt-kokos-mango-karry-ingefær-CREMEFRAICHE Jordbærgrød, mælk Torsdag den 23. oktober Glaseret skinke, flødekartofler, salat Citronfromage, skum  Fredag den 24. oktober Tarteletter med høns asparges Suppe, kød-melboller WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 27. oktober Hofgryde, kartofler, majsblanding Gris-Champignon-paprika-tomat-bønner-FLØDE Hyldebærsuppe, tvebakker Tirsdag den 28. oktober Hakkebøf, bløde løg, kart. sovs, rødbeder  Fløderand, frugtsovs Onsdag den 29. oktober  Kogt kyllingebryst i paprikasovs, kartofler, ærter  Frugtgrød, mælk Torsdag den 30. oktober  Boller i karrysovs, ris/kart. grønts  Aspargessuppe, boller Fredag den 31. oktober  Gode ben, skysovs, kartofler, solbærsylt  Tropisk frugt, skum Ret til overraskelser forbeholdes.   Tilsynsrapport: Se Fødevarestyrelsens seneste rapport