På Møllegårdens café kan du på hverdage nyde formiddagskaffe og frokost.

Åbningstider Caféen er åben alle hverdage mandag til torsdag kl. 9.00 - 14.45fredag kl. 9.00-14.00 Formiddagstilbud Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 20 kr. Dagens middag Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00. Dagens ret 45 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe 25 kr.Dessert 20 kr. Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem. Menu februar Dato Hovedret  Forret/Dessert Mandag den 3. februar St fiskefilet, persillesovs, kartofler, råkost Minestronesuppe, flutes  Bacon-gulerod-SELLERI- peberfrugt-porre-timian-tomat-hvidløg-bønner Tirsdag den 4. februar Bøf stroganoff, kartoffelmos, surt      Okse-løg-champignon-tomat  Pærer, karamelsovs Onsdag den 5. februar Forloren hare, vildtsovs, kart. bønner  Flødebudding, flødeskum Torsdag den 6. februar Nakkekotelet, skysovs, kart. broccoli  Sveskeblommegrød, mælk Fredag den 7. februar Hamburgerryg, aspargessovs, kart. ærter  Kirsebærtrifli, flødeskum  Makron-sherry-YMER-husblas Weekend Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 10. februar Gule ærter, sprængt flæsk, kart. sennep  Rødgrød, fløde  Tirsdag den 11. februar Kyllingebryst i frikassé sovs, kartofler  Skinkesalat på blinis  Onsdag den 12. februar St. kalvehjerte, flødesovs, kart. tyttebær Hindbærrand, råcreme  Torsdag den 13. februar Kødboller i sellerisovs, kartofler Tomatsuppe, kødboller Fredag den 14. februar Brændende kærlighed, rødbeder Bacon-løg & kartofler-MARGARINE-MÆLK Jordbærfromage, skum  Weekend Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 17. februar St. paneret flæsk, persillesovs, kart.  Fløderand, frugtsovs  Tirsdag den 18. februar Braiseret svinenakke, sovs, kart. ovngrønt   Citronfromage, flødeskum Onsdag den 19. februar Karbonade, grønærter, kartofler   Syltede figner, råcreme Torsdag den 20. februar Torskegryde, karrysovs, kartofler FISK-porrer-rød peberfrugt Græsk kartoffelsuppe, flutes  Selleri-persille-tomat-gulerod-hvidløg  Fredag den 21. februar Mexicaner gryde, kartofler, salat Okse-løg-majs-tomat-peberfrugt-laurbær-chilipeber Amerikanske pandekager, syltetøj  Weekend Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 24. februar Røde pølser, varm kartoffelsalat, sennep Kartofler-MARGARINE-eddike-løg-sukker Klar suppe, kød- & melboller, flutes  Tirsdag den 25. februar Millionbøf, kartoffelmos, rødbeder kartofler-Okse– løg & kartofler-MARGARINE-MÆLK Bondepige med slør  Onsdag den 26. februar Senneps schnitzel, sovs, kartofler, salat  Fersken/ananas, råcreme  Torsdag den 27. februar Kalkungryde, ris/kart. grønts  Peberfrugt-kokos-mango-karry-ingefær-CREMEFRAICHE  Hyldebærsuppe, æbletern, tvebakker Fredag den 28. februar Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål  Sherryfromage, flødeskum Weekend Husk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Ret til overraskelser forbeholdes.   Tilsynsrapport: Se Fødevarestyrelsens seneste rapport