Åbningstider
Caféen er åben alle hverdage
Morgentilbud kl. 09.00 - 10.45Middagsmad kl. 11.30 - 13.00Eftermiddag: kl. 13.00 - 14.45 (fredag lukker caféen kl. 13.45)
Caféen kan kontaktes på tlf. 9915 7408 eller mail: moellegaardens_koekken@skivekommune.dk
Formiddagstilbud
Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 25 kr.
Dagens middag
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Dagens ret 50 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe/dessert 30 kr.Dagens kage 15 kr.
Weekendmad 45 kr. (skal bestilles senest torsdag kl. 15.00)
Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem.
Menu maj
Dato
Hovedret
Forret/Dessert
Caféen er lukket den 29. og 30. maj pga. Kr. HimmelfartDer kan bestilles mad i caféen forud for lukkedagene.
Ret til overraskelser forbeholdes.
Menu juni
Dato
Hovedret
Forret/Dessert
Mandag den 2. juni
Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler og broccoli
Hyldebær suppe med flødeskum
Tirsdag den 3. juni
Husarsteg kartofler, skysovs og rødkål
Porresuppe med flutes
Onsdag den 4. juni
Frikadeller med stuvet spinat kartofler
Ymer dessert
Torsdag den 5. juni
Fiskefilet m/ persillesovs, kart, råkost
Hindbærfromage
Fredag den 6. juni
Kalkungryde ris/kartofler og grønt
Tropisk frugt m/ råcreme
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 9. juni
Lukket 2.pinsedag, mad kan bestilles i cafeen
Tirsdag den 10. juni
Kotelet i fad ris/kartofler salat
Frugtsalat choko drys
Onsdag den 11. juni
Kogt kylling m/asp sovs og blandet grønt
Luksus koldskål
Torsdag den 12. juni
Oksesteg skysovs, kartofler, glaseret perleløg og bønner
Ananasfromage m/skum
Fredag den 13. juni
Forloren hare, vildtsovs, kart, ribsgele
Hjemmelavet is
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 16. juni
Paneret flæsk, persillesovs nye danske kartofler og rødbeder
Jordbær m/fløde
Tirsdag den 17. juni
Rullesteg med skysovs kartofler, salat
Jordbær/rabarbergrød
Onsdag den 18. juni
Tarteletter med høns i asp
Klarsuppe med flutes
Torsdag den 19. juni
Hjerter i flødesovs kartofler tyttebær
Appelsinrand råcreme
Fredag den 20. juni
Brændende kærlighed med mos, rødbeder
Citronfromage m/skum
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 23. juni
Grillpølser m/stuvet kartofler
Koldskålsfromage
Tirsdag den 24. juni
Boller i karry med ris/kart og ærter
Minestronesuppe
Onsdag den 25. juni
Revelsben, skysovs, kartofler, rødkål
Fløderand med frugtsovs
Torsdag den 26. juni
Kalv i sursød sovs, kartofler, grønt
Belgiske vafler med is
Fredag den 27. juni
Karbonader, kartofler, grønærter
Sommerdessert m/skum
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 30. juni
Millionbøf m/mos rødbeder
Pærer m/chokoladesovs
Ret til overraskelser forbeholdes.
Tilsynsrapport:
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport