Åbningstider
Caféen er åben alle hverdage
Morgentilbud kl. 09.00 - 10.45Middagsmad kl. 11.30 - 13.00Eftermiddag: kl. 13.00 - 14.45 (fredag lukker caféen kl. 13.45)
Caféen kan kontaktes på tlf. 9915 7408 eller mail: moellegaardens_koekken@skivekommune.dk
Formiddagstilbud
Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 25 kr.
Dagens middag
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Dagens ret 50 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe/dessert 30 kr.Dagens kage 15 kr.
Weekendmad 45 kr. (skal bestilles senest torsdag kl. 15.00)
Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem.
Menu september
Dato
Hovedret
Forret/Dessert
Mandag den 1. september
Bøf stroganoff, kartoffelmos, drueagurkOkse-løg-champignon-tomat
Bondepige med slør
Mandag den 2. september
Kødboller i selleri, kartofler
Græsk kartoffelsuppe, brød Løg-persille-tomat-gulerod- SELLERI
Onsdag den 3. september
Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål
Appelsinfromage, skum
Torsdag den 4. september
St. paneret flæsk, persillesovs, kartofler, rødbede
Fersken/ananas, råcreme
Fredag den 5. september
Kylling m/cornflakes, skysovs, kart. salatCornflakes-ÆG
Kirsebærgrød, mælk
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 8. september
Fiskefilet, persillesovs, kartofler, råkost
Broccolisuppe, flutes
Tirsdag den 9. september
Kalvegryde m/porrer, ris/kart. grøntsKalv-porre-champignon
Frugtsalat, chokoladeFLØDE-græsk YOGHURT- frugtcocktail
Onsdag den 10. september
Sennepsschnitzel, sovs, kart. babymajs
Mandelflødebudding, sovs
Torsdag den 11. september
Forloren hare, vildtsovs, kart. tyttebær
Brombær/ribs grød, mælk
Fredag den 12. september
Rullesteg, svesker, kart. sovs, rodfrugter
Hindbæris m/chokolade
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 15. september
Mørbradgryde, kartoffelmos, drueagurk Bacon-løg-champignon-tomat-paprika-engelsk sauce-pølse-hvidvinseddike
Sveskegrød, mælk
Tirsdag den 16. september
Farserede porre, legeret sovs, kart. grønt
Sherryfromage, skum
Onsdag den 17. september
Kotelet i fad, ris/kartofler, salatBacon-champignon-tomat-paprika
Rejerand, dressing, brød ÆG-caviart-creme fraiche-mayonnaise
Torsdag den 18. september
Spaghetti bolognese, majsOkse-løg-MÆLK-gulerod-BLADSELLLER-tomat-muskat-oregano
Klar suppe, boller, flutes
Fredag den 19. september
HØSTFESTHusk at købe billet i cafeen
(weekendmad kan stadig afhentes)
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 22. september
Pikant kalkunbryst, legeret sovs, kart. salat. Kalkun -spinat -pikant ost -porer
Jægersuppe, brød Bacon -svin/oksefars-gulerod-BLADSELLERI-porre-pastinak-tomat
Tirsdag den 23. september
Karbonade, grønærter, kartofler
Jordbærgelerand, råcreme
Onsdag den 24. september
Irsk stuvning, spr. flæsk, kart. rødbede Hvidkål-gulerod-porre-persille
Pandekager, syltetøj
Torsdag den 25. september
Dampet kulmule, m/urter, sovs, kart.Fisk-porre-gulerod-pastinak-hvidløg-hvidvin
Ymerdessert, frugtcocktail
Fredag den 26. september
Mexicanergryde, kartofler, salat
Pistaciefromage, skum
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 29. september
Kogt kalv, peberrodssovs, kart. bønner
Pærer, karamelsovs
Tirsdag den 30. september
Hvidkålsroulet, muskatsovs, kartofler
Brombærdessert, skum
Ret til overraskelser forbeholdes.
Tilsynsrapport:
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport