Åbningstider
Caféen er åben alle hverdage
mandag til torsdag kl. 9.00 - 14.45fredag kl. 9.00-14.00
Formiddagstilbud
Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 25 kr.
Dagens middag
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Dagens ret 50 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe/dessert 30 kr.Dagens kage 15 kr.
Weekendmad 45 kr. (skal bestilles senest torsdag kl. 15.00)
Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem.
Menu april
Dato
Hovedret
Forret/Dessert
Tirsdag den 1. april
Nakkekotelet, skysovs, kartofler, grønt
Hjemmelavet is
Onsdag den 2. april
Hvidkålsroulet, legeret sovs, kartofler
Jordbær/rabarbergrød, mælk
Torsdag den 3. april
Gullasch, kartoffelmos, rødbeder Okse-løg-gulerod-FLØDE-laurbær
Ymerfromage, skum
Fredag den 4. april
Flæskefrikasse, kartofler
Svin-gulerod-blomkål-ærter-persille-laurbær
Laksemousse, dressing, flutes
FLØDE-CREMEFRAICHE-peberfrugt
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 7. april
Spr. kalv, sur/sødsovs, kartofler ,grønt
Figner, råcreme
Tirsdag den 8. april
Krokonens leverfad, kartofler, bønner
Svinelever-løg-tomat
Forårsløgsuppe, brød
Forårsløg-kartofler-FLØDE
Onsdag den 9. april
Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler
Blåbærkage, flødeskum
Torsdag den 10. april
Enebærgryde, kart/ris, broccoli
Svinekød-enebær-CREME FRAICHE-FLØDE
Forårsdessert, flødeskum
Hindbær-Yoghurt-fløde
Fredag den 11. april
Kogt kylling, paprikasovs, kart. grønts
Rødgrød, fløde
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 14. april
Fiskefilet, persillesovs, kart. råkost
Rabarberkoldskål, fløde
Tirsdag den 15. april
Forloren skildpadde, ½ æg, flutes
Kalv-paprika-gulerod-porre-selleri-løg- rom- soja grand manier -frikadeller-kødboller, fiskeboller
Belgisk vaffel, is
Onsdag den 16. april
Lammekølle, flødekartofler, ærter
Citronfromage, skum
Torsdag den 17. april til mandag den 21. april er der lukket i forbindelse med påsken
Mad kan bestilles i caféen. Spørg efter bestillingsseddel i caféen.
Tirsdag den 22. april
Glaseret skinke, urtekartofler, grønt
Pærer, chokoladesovs
Onsdag den 23. april
Kalvegryde, ris/kartofler, salat
Kalv-porre-champignon
Hønsesalat, flutes
Asparges-champignon-CREMEFRAICHE-KVARK-mayonnaise-karry
Torsdag den 24. april
St. paneret flæsk, persillesovs, kart.
Frugtgelerand, råcreme
Fredag den 25. april
Amerikansk farsbrød, skysovs, kart.
Svin-kalv-ÆG-MEL-MÆLK-løg-tomat-paprika
Skovsuppe m/okse
Okse-løg-gulerod-pastinak-selleri-kartofler timian SENNEP laurbær
WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen.
Mandag den 28. april
Ribbensteg, skysovs, kart, rødkål
Hjemmelavet islagkage
Tirsdag den 29. april
Kogt torsk, cremet spidskål, kartofler
Spidskål-porrer-SENNEP-fløde-hvidløg
Abrikoser, råcreme
Onsdag den 30. april
Karbonade, grønærter, kartofler
Rombudding. Skum
Ret til overraskelser forbeholdes.
Tilsynsrapport:
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport