På Møllegårdens café kan du på hverdage nyde formiddagskaffe og frokost.

Åbningstider Caféen er åben alle hverdage Morgentilbud kl. 09.00 - 10.45Middagsmad kl. 11.30 - 13.00Eftermiddag: kl. 13.00 - 14.45 (fredag lukker caféen kl. 13.45) Caféen kan kontaktes på tlf. 9915 7408 eller mail: moellegaardens_koekken@skivekommune.dk   Formiddagstilbud Rundstykke med smør inkl. valgfri smøreost, marmelade eller Nutella samt et krus kaffe - 25 kr. Dagens middag Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00. Dagens ret 50 kr. (tilkøb af stor portion +12 kr.).Dagens suppe/dessert 30 kr.Dagens kage 15 kr. Weekendmad 45 kr. (skal bestilles senest torsdag kl. 15.00) Det er muligt at bestille take away, så du kan tage maden med dig hjem.     Menu september Dato Hovedret  Forret/Dessert Mandag den 1. september Bøf stroganoff, kartoffelmos, drueagurkOkse-løg-champignon-tomat  Bondepige med slør  Mandag den 2. september Kødboller i selleri, kartofler  Græsk kartoffelsuppe, brød Løg-persille-tomat-gulerod- SELLERI  Onsdag den 3. september Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål Appelsinfromage, skum Torsdag den 4. september St. paneret flæsk, persillesovs, kartofler, rødbede Fersken/ananas, råcreme  Fredag den 5. september Kylling m/cornflakes, skysovs, kart. salatCornflakes-ÆG  Kirsebærgrød, mælk WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 8. september Fiskefilet, persillesovs, kartofler, råkost Broccolisuppe, flutes  Tirsdag den 9. september Kalvegryde m/porrer, ris/kart. grøntsKalv-porre-champignon Frugtsalat, chokoladeFLØDE-græsk YOGHURT- frugtcocktail  Onsdag den 10. september Sennepsschnitzel, sovs, kart. babymajs  Mandelflødebudding, sovs  Torsdag den 11. september Forloren hare, vildtsovs, kart. tyttebær  Brombær/ribs grød, mælk Fredag den 12. september Rullesteg, svesker, kart. sovs, rodfrugter Hindbæris m/chokolade WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 15. september Mørbradgryde, kartoffelmos, drueagurk Bacon-løg-champignon-tomat-paprika-engelsk sauce-pølse-hvidvinseddike  Sveskegrød, mælk Tirsdag den 16. september Farserede porre, legeret sovs, kart. grønt Sherryfromage, skum Onsdag den 17. september Kotelet i fad, ris/kartofler, salatBacon-champignon-tomat-paprika  Rejerand, dressing, brød ÆG-caviart-creme fraiche-mayonnaise  Torsdag den 18. september Spaghetti bolognese, majsOkse-løg-MÆLK-gulerod-BLADSELLLER-tomat-muskat-oregano Klar suppe, boller, flutes  Fredag den 19. september HØSTFESTHusk at købe billet i cafeen (weekendmad kan stadig afhentes) WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 22. september Pikant kalkunbryst, legeret sovs, kart. salat. Kalkun -spinat -pikant ost -porer  Jægersuppe, brød Bacon -svin/oksefars-gulerod-BLADSELLERI-porre-pastinak-tomat Tirsdag den 23. september Karbonade, grønærter, kartofler  Jordbærgelerand, råcreme Onsdag den 24. september Irsk stuvning, spr. flæsk, kart. rødbede Hvidkål-gulerod-porre-persille Pandekager, syltetøj  Torsdag den 25. september Dampet kulmule, m/urter, sovs, kart.Fisk-porre-gulerod-pastinak-hvidløg-hvidvin Ymerdessert, frugtcocktail Fredag den 26. september Mexicanergryde, kartofler, salat Pistaciefromage, skum WeekendHusk at bestille weekendmad senest torsdag i caféen. Mandag den 29. september Kogt kalv, peberrodssovs, kart. bønner Pærer, karamelsovs Tirsdag den 30. september Hvidkålsroulet, muskatsovs, kartofler Brombærdessert, skum Ret til overraskelser forbeholdes.   Tilsynsrapport: Se Fødevarestyrelsens seneste rapport