Caféen er åben alle hverdage
mandag til torsdag kl. 9.00 - 14.45
fredag kl. 9.00-14.00
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Det er fortsat muligt at bestille Take Away, så du kan tage maden med dig hjem.
OBS. Pr. 1-2 stiger Lun ret til 45 kr.
Morgentilbud til 20 kr.
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport
Vi serverer god dansk mad
- Se månedens menu her:
Marts måneds menu:
APRIL MÅNEDS MENU :
Tirsdag |
2 |
Rød pølse, varm kartoffelsalat, sennep |
Bondesuppe, brød Okse-hvidkål-løg-kart. -tomat-SOYA |
Onsdag |
3 |
Mexicanergryde, kart. grønne tomater Okse-laurbær-chili-løg-majs-tomat-peberfrugt |
Ferskner, råcreme |
Torsdag |
4 |
Påske – frokost – Cafeen er lukket |
Cafeen er lukket i dag |
Fredag |
5 |
Karbonade, grønærter, kartofler |
Abrikostrifli, flødeskum |
Weekend |
|||
Mandag |
8 |
St. fiskefilet, persillesovs, kart. råkost |
Frugtcrumble, flødeskum |
Tirsdag |
9 |
Nakkekotelet, skysovs, kart. blomkål |
Græsk kartoffelsuppe, Løg-persille-tomat-gulerod- SELLERI |
Onsdag |
10 |
Sprængt kalv, sur/sød-sovs, kart. ærter |
Baileyfromage, flødeskum |
Torsdag |
11 |
Frikadeller, stuvede rosenkål, kartofler |
Hindbærgrød, mælk |
Fredag |
12 |
Biksemad, spejlæg, rødbede Løg-engelsk sove-HP-sauce-tomat |
Vaniljebudding, saftsovs |
Weekend |
|||
Mandag |
15 |
Heksegryde, kartofler, grønts Cocktailpølse-blomkål-asparges-dild-SELLERI salt |
Abrikoser, vaniljecreme |
Tirsdag |
16 |
Kotelet i fad, ris/kartofler, salat Bacon-champignon-tomat-paprika |
Laksemousse, dressing, FISK FLØDE-CREMEFRAICHE-peberfrugt |
Onsdag |
17 |
Bøf stroganoff, kartoffelmos, asier Løg-champignon-tomat |
Rabarbergrød, mælk |
Torsdag |
18 |
Stegt medister, stv. blomkål, kartofler |
Øllebrød, flødeskum |
Fredag |
19 |
Rullesteg, skysovs, kart. st. rodfrugter |
Jordbærfromage, skum |
Weekend |
|||
Mandag |
22 |
Kyllingebryst i frikassesovs, kartofler |
Pandekager, syltetøj |
Tirsdag |
23 |
Enebærgryde, kartofler/ris, broccoli Svinekød-enebær-CREME FRAICHE-FLØDE |
Fløderand, kirsebærsovs |
Onsdag |
24 |
Farsskinke, skysovs, kart. gulerødder |
Sveskegrød, mælk |
Torsdag |
25 |
Bøf Lindstrøm, kart. både, sovs, grønt |
Legeret grøntsagssuppe |
Fredag |
26 |
Revelsben, skysovs, kart. ovnbagt grønt |
Pærer, chokoladesovs |
Weekend |
|||
Mandag |
29 |
Benløse fugle, skysovs, kartofler, grønt |
Eksotisk frugt, vaniljeskum |
Tirsdag |
30 |
Skipperlabskovs, purløg, rødbede, smør Oksekød-kartofler-løg |
Juliennesuppe, flutes |
Ret til overraskelser forbeholdes