Caféen er åben alle hverdage
mandag til torsdag kl. 9.00 - 14.45
fredag kl. 9.00-14.00
Hver dag kan du komme og købe dagens lune ret fra kl. 11.30 - 13.00.
Det er fortsat muligt at bestille Take Away, så du kan tage maden med dig hjem.
OBS. Pr. 1-2 stiger Lun ret til 45 kr.
Morgentilbud til 20 kr.
Se Fødevarestyrelsens seneste rapport
Vi serverer god dansk mad
- Se månedens menu her:
APRIL MÅNEDS MENU :
Tirsdag |
2 |
Rød pølse, varm kartoffelsalat, sennep |
Bondesuppe, brød Okse-hvidkål-løg-kart. -tomat-SOYA |
Onsdag |
3 |
Mexicanergryde, kart. grønne tomater Okse-laurbær-chili-løg-majs-tomat-peberfrugt |
Ferskner, råcreme |
Torsdag |
4 |
Påske – frokost – Cafeen er lukket |
Cafeen er lukket i dag |
Fredag |
5 |
Karbonade, grønærter, kartofler |
Abrikostrifli, flødeskum |
Weekend |
|||
Mandag |
8 |
St. fiskefilet, persillesovs, kart. råkost |
Frugtcrumble, flødeskum |
Tirsdag |
9 |
Nakkekotelet, skysovs, kart. blomkål |
Græsk kartoffelsuppe, Løg-persille-tomat-gulerod- SELLERI |
Onsdag |
10 |
Sprængt kalv, sur/sød-sovs, kart. ærter |
Baileyfromage, flødeskum |
Torsdag |
11 |
Frikadeller, stuvede rosenkål, kartofler |
Hindbærgrød, mælk |
Fredag |
12 |
Biksemad, spejlæg, rødbede Løg-engelsk sove-HP-sauce-tomat |
Vaniljebudding, saftsovs |
Weekend |
|||
Mandag |
15 |
Heksegryde, kartofler, grønts Cocktailpølse-blomkål-asparges-dild-SELLERI salt |
Abrikoser, vaniljecreme |
Tirsdag |
16 |
Kotelet i fad, ris/kartofler, salat Bacon-champignon-tomat-paprika |
Laksemousse, dressing, FISK FLØDE-CREMEFRAICHE-peberfrugt |
Onsdag |
17 |
Bøf stroganoff, kartoffelmos, asier Løg-champignon-tomat |
Rabarbergrød, mælk |
Torsdag |
18 |
Stegt medister, stv. blomkål, kartofler |
Øllebrød, flødeskum |
Fredag |
19 |
Rullesteg, skysovs, kart. st. rodfrugter |
Jordbærfromage, skum |
Weekend |
|||
Mandag |
22 |
Kyllingebryst i frikassesovs, kartofler |
Pandekager, syltetøj |
Tirsdag |
23 |
Enebærgryde, kartofler/ris, broccoli Svinekød-enebær-CREME FRAICHE-FLØDE |
Fløderand, kirsebærsovs |
Onsdag |
24 |
Farsskinke, skysovs, kart. gulerødder |
Sveskegrød, mælk |
Torsdag |
25 |
Bøf Lindstrøm, kart. både, sovs, grønt |
Legeret grøntsagssuppe |
Fredag |
26 |
Revelsben, skysovs, kart. ovnbagt grønt |
Pærer, chokoladesovs |
Weekend |
|||
Mandag |
29 |
Benløse fugle, skysovs, kartofler, grønt |
Eksotisk frugt, vaniljeskum |
Tirsdag |
30 |
Skipperlabskovs, purløg, rødbede, smør Oksekød-kartofler-løg |
Juliennesuppe, flutes |
Ret til overraskelser forbeholdes
MAJ MÅNEDS MENU :
Onsdag |
1 |
Stegt skrubbefilet sovs, kartofler, råkost |
Ymerdessert, frugt, kokos |
Torsdag |
2 |
Boller i karrysovs, ris/kartofler, ærter |
Blandet frugtgrød, mælk |
Fredag |
3 |
Husarsteg, skysovs, kart. grønts |
Ananas, makronfløde |
Weekend |
|||
Mandag |
6 |
Stegt kyllingelår, skysovs, kartofler, agurkesalat |
Minestronesuppe, brød Bacon gulerod-SELLERI- peberfrugt-porre- tomat-timian-hvidløg-basilikum-bønner |
Tirsdag |
7 |
Frikadeller, flødestuvet spinat, kartofler |
Rødgrød, fløde |
Onsdag |
8 |
Hamburgerryg, flødekartofler, grønt |
Forårsdessert, skum |
Kristi himmelfarts dag |
|||
Fredag |
10 |
Vi holder lukket i dag ses på mandag |
|
Weekend |
|||
Mandag |
13 |
Mørksej, hvidvinssovs, kartofler, gulerod |
Kartoffel/porresuppe, brød |
Tirsdag |
14 |
Millionbøf, kartoffelmos, asier |
Stikkelsbærgrød, mælk |
Onsdag |
15 |
Kyllingebryst, aspargessovs, kart. ærter |
Kærnemælkssuppe, rosiner |
Torsdag |
16 |
Forloren hare, vildtsovs, kart. salat |
Frugtsalat, chokoladedrys |
Fredag |
17 |
St. paneret flæsk, hvid løgsovs kart. surt |
Luksus muldvarpeskud |
Weekend/ Pinse |
|||
Tirsdag |
21 |
Flæskefrikasse, kartofler |
Champignonsuppe, flutes |
Onsdag |
22 |
Chili con carne – ris/kart. – grønt Okse-løg bønner-peberfrugt-tomat-oregano-timian-persille-laurbær |
Mannagrød, kanelsukker |
Torsdag |
23 |
Kalvehjerte, i flødesovs, kart. tyttebær |
Appelsingelerand, råcreme |
Fredag |
24 |
Røget medister, stv. spinat, kartofler |
Hønsesalat, flutes |
Weekend |
|||
Mandag |
27 |
Flødegullasch, kartofler, broccoli Svin-løg-tomat-champignon-cocktailpølse-paprika |
Jordbæris, kyskager |
Tirsdag |
28 |
Hakkebøf, løgsovs, kartofler, rødbeder |
Aspargessuppe, flutes |
Onsdag |
29 |
Farserede porre, lys sovs, kart. gulerod |
Hindbærkoldskål, junkere |
Torsdag |
30 |
Svinekam som vildt, sovs, kart. salat |
Hyldeblomst fromage |
Fredag |
31 |
Dampet rødspætte, hollandaisesovs, kartofler, ærter |
Pandekage, syltetøj |
Ret til overraskelser forbeholdes